top of page
5.jpg

A PROP

Concurs, Ajuntament de Barcelona
 

 

Authors of contest
Map13 Barcelona 

A prop és el lema escollit pels impulsors del projecte d'innovació en habitatge per tal d'evitar l'expulsió dels veïns i veïnes dels barris de Barcelona.

Aquest projecte ens anima a obrir debat i revisar algunes idees clau en el marc de la producció de l'habitatge i la ciutat:

1- En primer lloc, posa de manifest la importància de protegir i fomentar la mixicitat d'usuaris de forma interclassista i integradora a la ciutat amb la proposta per una banda de construir a solars repartits per tots el barris de la ciutat i per altra banda d'incloure-hi usuaris amb necessitats i problemàtiques diverses.

 

2- En segon lloc, el projecte incorpora per primera vegada una etapa intermitja temporal en la producció d'habitatge a la ciutat per a fer front a l'emergència habitacional a la ciutat.

 

3- I en tercer lloc, aquesta etapa temporal, ens convida la reflexió i a resoldre la capacitat d'aquests contenidors prefabricats per convertir-se en una llar durant un temps.

Aquest debat va dirigit tant als futurs usuaris, com als serveis socials que els assisteixen, a les veïnes i veïns dels barris de la ciutat i a les escoles i col·legis professionals d'arquitectura.
 

bottom of page